VZH/BH, IGP, SpH examens

Op deze pagina leest u de resultaten van de landelijke examens die wij als Rottweiler Werkgroep hebben georganiseerd.

Als werkgroep proberen wij 1 keer per jaar in samenwerking met onze buurvereniging HSV de Bevelanden een examen te organiseren.

Zondag 1 november 2020 hebben we als Rottweiler Werkgroep Zeeland sinds lange tijd weer een landelijk VZH/BH, IGP, SpH examen kunnen organiseren.

In samenwerking met onze buurvereniging HSV de Bevelanden hebben we er een mooie examendag van gemaakt.

De speurvelden lagen er prachtig bij. Iedereen kon op die manier een mooie verrichting laten zien. We bedanken HSV de Bevelanden dat wij tijdens het examen gebruik mochten maken van de perfecte velden! (foto is tijdens een training)

Ook het trainingsveld voor zowel appèl als pakwerk lag er perfect bij. Voor het draaien van het pakwerk konden we gebruik maken van de pakwerker van HSV de Bevelanden. Hij heeft de honden netjes gedraaid om de examinator een goed beeld van de honden te kunnen geven. (foto is tijdens een training)

We hadden in totaal 7 deelnemers die een mooi examen hebben gelopen. We hadden 1 deelnemer voor SpH II, 1 deelnemer voor VZH/BH, 2 deelnemers voor IGP I, 1 deelnemer voor IGP III en 2 deelnemers die een deelcertificaat hebben gelopen van één van de IGP programma´s.

Alle deelnemers zijn geslaagd en kunnen doorwerken naar een hoger niveau, wedstrijden of verbetering van het nu behaalde resultaat.

VZH/BH              Hanneke met Evi                   A. 50 punten en B. positief

SpH II                  Jan met Bob                           93 punten

IGP I – A              Hans met Nanuq                  A. 96 punten

IGP I                    Henk met Luca                      A. 72 punten, B. 82 punten en C. 89 punten

IGP I                    Huib met Nox                        A. 75 punten, B. 85 punten en C. 89 punten

IGP III – A           Moniek met Belle                  A. 99 punten

IGP III – B            Moniek met Belle                  B. 94 punten

IGP III                 Natasja met Weika                A. 89 punten, B. 86 punten en C. 78 punten

We willen de keurmeester Robbie de Jong bedanken voor het beoordelen van de deelnemers. Je hebt de deelnemers stuk voor stuk voorzien van positief opbouwende feedback waar we in de trainingen weer verder mee kunnen.