Welkom

Welkom op de website van Rottweiler Werkgroep Zeeland.

We gaan van start met nieuwe cursussen en trainingen. Klik snel verder op de verschillende pagina’s om te zien wat we gaan doen!

Gezocht: INSTRUCTEUR

Heb jij affiniteit met honden? Ben jij vriendelijk, open en niet bang om voor een groep te staan? Heb jij al ervaring in het geven van lessen of denk jij dat dit je wel ligt? Heb jij al een diploma als kynologisch instructeur? Of wil je deze eventueel halen?

We zoeken iemand die op een positieve manier hondentraining wil en kan geven, maar die wel duidelijk grenzen aan kan geven op een diervriendelijke manier.

We trainen op een positieve manier, maar wel met duidelijke grenzen. We maken gebruik van onder andere een clicker of clickerwoord tijdens onze trainingen, en samenspel met je hond.

Denk jij dat je ons gezellige team kan versterken en ben je beschikbaar op woensdagavond en/of in het weekend? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

willeke_adriaanse_fotografie_hond-2

Gezocht: PAKWERKER

Ben jij snel, vriendelijk, leergierig en dynamisch? Heb jij affiniteit met dieren en dan met name met honden? Ben jij fysiek sterk en heb jij regelmatig tijd om op woensdagavond of in het weekend te komen? Vind jij het wel stoer om eens een flinke hond aan je mouw te hebben? Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse om pakwerker te worden? En wil je daar eventueel een opleiding voor doen?
Neem dan contact met ons op !
Dat kan via e-mail:
Rottweiler Werkgroep Zeeland 
of stuur een berichtje via facebook

De Rottweiler Werkgroep Zeeland is een vereniging waar je terecht kunt met een rashond, look-a-like of kruising. Groot en klein, iedereen is welkom!