Puppycursus

Bij de Rottweiler Werkgroep Zeeland kun je terecht met je pup vanaf 12 weken. In elk geval als hij volledig is ingeënt en in zijn nieuwe thuissituatie gewend is. Dit is meestal na een week of 4 vanaf het moment dat hij bij u is komen wonen.

In de puppycursus leer je samenwerken met je hond en de omgang met andere honden en mensen. Daarnaast leer je de basisopvoeding die je thuis en in andere situaties goed kunt gebruiken. Naast het leren opvolgen van commando’s en het aan een riem meelopen hebben we ook een spelelement ingebouwd. Op deze manier werken we aan jullie band. En leert je hond nog meer spelenderwijs dat samenwerken leuk is!

 

 

In de trainingen op het veld en thuis maak je gebruik van een clicker en een snoepje of andere voedselbeloning. Naast de clicker en het snoepje maak je gebruik van speelgoed. Dit is speelgoed waar je samen met je hond mee kan spelen. Denk voor een speeltje wat hier uitermate voor geschikt is aan een floss touw of een balletje aan een handvat of touwtje. Het is niet de bedoeling dat de pups tijdens de les samen met de andere pups spelen maar echt met u bezig zijn.

Alle rassen en kruisingen zijn welkom!

samen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De puppycursus is voor iedereen toegankelijk, ras, grootte etc. maakt niks uit. Iedereen is welkom om te leren samenwerken met de nieuwe huisgenoot! De puppycursus bestaat uit 15 lessen in een kleine groep.

Vanaf half december trainen we op woensdagavond vanaf 19.15 uur in een groep van maximaal 3 cursisten. Vanaf eind december zal er op zondagochtend vanaf 10.00 uur ook een groep van maximaal 3 cursisten starten. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt en aanknopingspunten om van de nieuwe pup een perfect gezinslid te maken.

Vanaf december is een wekelijkse instroom als er 3 cursisten zijn niet meer mogelijk. Instroom is dan mogelijk na overleg met Suzanne, Christianne of Huib. Heb je interesse om bij ons de puppycursus te willen volgen neem dan geheel vrijblijvend contact met een van ons op of kom kijken op 1 van onze trainingsdagen.

De kosten voor onze puppycursus bedragen € 75,00 inclusief het examen en een clicker.

Kom gerust eens kijken, de eerste les met je puppy is gratis en geheel vrijblijvend!

Voor meer informatie: Rottweiler Werkgroep Zeeland of via facebook

vier op een rij