Lidmaatschap

Rottweiler Werkgroep Zeeland is een kleine vereniging met cursisten en leden.
Je vraagt je lidmaatschap aan bij één van de bestuursleden. Je krijgt dan een formulier met betrekking tot uw lidmaatschap om in te vullen voor onze administratie.

Nadat u dat ingevuld en ingeleverd heeft bij het bestuur bent u lid van onze vereniging.

Naast het lidmaatschap van onze Werkgroep is het de bedoeling dat u ook lid bent of wordt van de Nederlandse Rottweiler Club (NRC) of van een andere werk- of rashondenvereniging.

De contributie bedraagt € 10,– per maand. De training gaat in principe het hele jaar door, tenzij het weer zo slecht is (kou/sneeuw, hitte, onweersbuien) dat het niet verantwoord is om te trainen. Ook als door omstandigheden de trainingen niet door kunnen gaan blijft u de contributie verschuldigd.

Samen met het lid bekijken wij wat het doel van de training is. Iedereen kan zo een eigen trainingsdoel hebben, De één vindt VZH genoeg, de ander wil zeker IGP-3 halen en de volgende gaat voor wedstrijden.
Iedereen kan zijn eigen keuze maken.

Op dit moment hebben we helaas geen eigen pakwerker. Wij zijn hard op zoek naar een pakwerker voor op onze trainingsdag(en).

Zodra we een eigen pakwerker hebben wordt dit gelijk met iedereen gecommuniceerd. We zullen dan direct kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn om het pakwerk eventueel op te pakken.

Heb je interesse om pakwerker te worden?  Of ken je iemand die graag pakwerker wil worden? En wil je daar eventueel een opleiding voor doen? Of ben je al pakwerker en heb je tijd over op woensdag en/of zaterdag/zondag?
Neem dan snel contact met ons op! Of stuur een e-mail naar Rottweiler Werkgroep Zeeland. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om alles te bespreken. Een vrijwilligersvergoeding en eventuele kilometervergoeding behoort zeker tot de mogelijkheden!