Lidmaatschap

Rottweiler Werkgroep Zeeland is een kleine vereniging met cursisten en (aspirant-)leden.
Je bent aspirant-lid gedurende 3 maanden, waarbij in die tijd door zowel het a.s. lid als de leden en het bestuur, bekeken wordt of dit bevalt. Na goedkeuring van het bestuur gaat het lidmaatschap in.

De contributie bedraagt € 10,– per maand. De training gaat in principe het hele jaar door, tenzij het weer zo slecht is (kou, hitte, onweersbuien) dat het niet verantwoord is om te trainen.

De leden trainen in kleine groepjes, waarbij men met elkaar meekijkt en -denkt, onder leiding van een instructeur. Hierdoor wordt ieder gestimuleerd om een goed resultaat te behalen.
En dit resultaat zal voor ieder anders zijn. De één vindt VZH genoeg, de ander wil zeker IPO-3 halen en de volgende gaat voor wedstrijden.
Ieder loopt dus zijn/haar eigen programma.

Op dit moment is Edwin Veenstra onze pakwerker. Een zeer ervaren pakwerker, gewend aan zowel Rottweilers als diverse soorten herders.

Het blijft lastig een pakwerker te vinden die een Rottweiler aankan en die naar Baarland wil komen. Heb je interesse? Zou je hiervoor opgeleid willen worden? Stuur dan een mail naar rottweilerwerkgroepzeeland@gmail.com.

Brutus leert apporteren over de metersprong