EG cursus

Als vervolg op de puppycursus geven wij een EG cursus. De EG cursus is evenals de puppycursus opengesteld voor alle hondenrassen. Tijdens deze cursus wordt de basis die geleerd is tijdens de puppycursus verder uitgebouwd en bevestigd. Dit mede om voor te bereiden op eventueel verder sporten met de hond en een goede omgang baas-hond in praktijk situaties. De EG cursus is een uitstekende basis voor het VZH (Verkeers Zekere Hond). Ook deze wordt bij ons aangeboden.

Er kan ook ingestroomd worden wanneer er eerst bij een andere hondenschool getraind is.
De EG cursus wordt ook op de woensdagavond gegeven, aansluitend aan de puppycursus. Dit zal rond 19.30 uur zijn. Ook tijdens de EG cursus wordt in groepjes getraind en leren de honden en geleiders ook op een andere leeftijd met ander gedrag wat daarbij hoort om te gaan.
Tijdens deze cursus wordt ook op een positieve manier getraind en werken we onder andere met een clicker. Daarnaast wordt de training afgewisseld met spel.
De EG cursus bestaat uit 15 lesavonden die afgesloten worden met een examen en bijbehorend diploma.
Voor meer informatie over de EG cursus, vragen omtrent instromen en over bijvoorbeeld de kosten kunnen via facebook gesteld worden of klik op e-mail sturen. Wij dragen zorg voor een correcte reactie op uw vraag.